Posted on

Tävlingar om pengar i Fifa online

Nu kan du spela populära Fifaspelen online där du möter andra spelare runt om i världen. Detta har blivit ett av de populäraste i världen vilket inte är så konstigt då fotboll är världens största sport. Fifa är ett spel som både är underhållande och som har blivit ett spelsätt där du kan spela om pengar. Det anordnas till exempel turneringar där prispengarna är riktigt stora. Blir du riktigt skicklig på FIFA kan du delta i events både online och ute på olika events.

Att leva på FIFA

Det finns spelare som även lyckas att leva på att spela sitt favoritspel och har en stadig inkomst bara genom att spela Fifa. För att lyckas med detta krävs det både talang och hård träning. Att man har gjorde det möjligt att kunna spela FIFA online och delta i olika turneringar, har gjort en uppgradering i FIFA världen. Man har tagit det här spelet till att bli mer än ett spel man spelar hemma i soffan med kompisar. Är du en skicklig spelare har du chansen att ta ditt spelande till nästa nivå.

Att betta på FIFA

Som vi skrev på start går det att betta på Fifa. Har du inte talangen eller orken att träna dig till att bli en bra FIFA spelare, så kan du även ha möjligheten att spela om pengar genom att betta på andra spelare. Detta är ännu en utveckling som har skett med att FIFA har blivit ett onlinespel. Detta är något du kan göra hos spelsajter, som erbjuder betting i deras sortiment. Så på så sätt kan du också ha möjligheten till att vinna pengar genom FIFA online. Så här kan du lägga en satsning på en Fifa spelare som du tror kommer vinna, och är det din turdag så kommer du att tjäna en hacka.

Posted on

FIFA 19 – Tips och tricks

FIFA 19 är ett lysande fotbollsspelsom gör betydande steg framåt från EA:s version förra året, och som ger snabbt och roligt fotbollsnöje på Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows, samt PS3 och X360. Det har gott om nya funktioner och förbättringar av de gamla versionerna av samma serie.Detta innebär att du måste omprogrammera din FIFA-hjärna för att nå tillbaka till ett vinnande spel. Med det i åtanke är det här några tips som hjälper dig att bli en toppspelare, oavsett om du kämpar online i Ultimate Team eller kvadrerar upp till CPU i karriärläget. Låt oss spela lite fotboll.

Timed Finishing

Timed Finishing är en av FIFAs nya funktioner, och kan hjälpa dig att göra många snygga mål. Du kan skjuta som du skulle i alla andra FIFA-spel – men om du trycker på shoot-knappen igen precis innan du träffar bollen, kommer du att slå den med extra kraft och noggrannhet.För att få timingen rätt, behöver du spendera lite tid på att träna. Ännu viktigare än hur du använder den är när du ska göra det. Det fungerar inte bra när bollen ligger nära dina fötter, eller om den snabbt kommer tillbaka till dig, eftersom fönstret för dubbeltryck är så litet.

Driven cross

Om du är på flanken och du har en anfallare ensam i boxen fungerar den låga crossen (dubbelklicka på korsknappen) bäst. Men om du vill böja bollen runt en försvarare, eller skjuta in den från en ovanlig vinkel, är en ”Driven cross” ditt bästa val. Det är anmärkningsvärt hur ofta ett ”Driven cross” landar perfekt.Så här gör du: Om du har en direktlinje till din lagspelare, eller om du ser dem spurta bort från en försvarare, håll R1 / RB och tryck på korsknappen. Fördelen med den låga crossen är dock att du kan ändra kraften, så att du kan nå lagkamrater som är längre bort.